+385 52 500 401 - info@villasholiday.com

Aktivni odmor na Hvaru: 3 najbolje stvari za provesti vrijeme

Kao i život, odmor treba biti ispunjen uživanjem. To se može postići upuštanjem u razne aktivnosti na godišnjem odmoru. Nema boljeg mjesta za to od otoka Hvara. Ako ste aktivna osoba i želite maksimalno iskoristiti svoj godišnji odmor, onda je godišnji na Hvaru obavezan!

1. Tura Kajakom

Vožnja kajakom izvrstan je način za istražiti obalu, razgibati se i zabaviti. Iako je vožnja kajakom jednostavna, ona nije za svakoga. Potrebne su vam ipak neke osnovne vještine i znanja.

Ako ste početnik ili niste sigurni u svoje kajakaške vještine, predlažemo da se uključite u jednu od kajak tura na otoku Hvaru gdje će vas stručni vodiči s lakoćom provesti kroz more kako biste mogli uživati u ovom novom iskustvu!

2. Pješačke Ture

Pješačenje na Hvaru nevjerojatan je način da otkrijete skrivena mjesta na otoku. Hvar je poznat po svojim plažama, no postoje i mnoge druge atrakcije koje vrijedi obići, poput drevnih sela i prekrasnih pogleda s vrhova brda.

3. Biciklistička tura otoka Hvara

Biciklistička tura otoka Hvara provesti će vas kroz sve vrste krajolika; od stjenovitih brežuljaka s nevjerojatnim pogledom do kristalnih uvala s bijelim pješčanim plažama gdje brodovi usidreni čekaju svoje vlasnike da se vrate s ručka na kopnu. Teško je ne zaljubiti se u ovaj dio Hrvatske nakon što ga iz prve ruke iskusite na dva kotača.