+385 52 500 401 - info@villasholiday.com

Otputujte u Dalmaciju i Uživajte u Svom Aktivnom Odmoru

Jeste li ikada sanjali o odmoru na dalmatinskoj obali? Kao što možete očekivati, u Dalmaciji postoji puno više od povijesnih gradova i prekrasnih plaža. U ovom blogu, predstaviti ćemo vam 3 aktivnosti koje biste mogli isprobati tokom svog boravka u Dalmaciji:

1. Rafting

Rafting je uzbudljiva aktivnost uz koju možete provesti dan s prijateljima ili obitelji dok uživate u prirodi. Iskusni vodiči pomoći će vam da se sigurno i lako krećete brzacima. Rafting je odličan izbor kako za početnike tako i za napredne veslače!

2. Kanu i kajak

Osim raftingom, rijeke i Jadransko more možete istražiti i kajakom ili kanuom. Odlično je što možete birati između avanturističkih vožnja rijekom te mirnih vožnja morem.

3. Planinarenje

U Dalmaciji postoje brojne pješačke staze koje se protežu cijelom regijom. Ako ste u potrazi za izazovnim planinarenjem, možete birate između raznih staza kroz planine. Za one koji preferiraju lakše planinarenje u nizini ili uz obalu, postoji također mnogo mogućnosti. Pješačke staze u Dalmaciji dobro su označene i održavane.